Personale Profesionale

Cinema în aer liber în stil american

Sesiunea este pe sfârşite. La sfârşitul săptămânii voi reuşi, în sfârşit, să mă bucur de câteva zile libere înainte de a intra în practică arheologica. Mă gândeam ce aş putea face şi unde aş putea merge cu această ocazie. Şi pentru că exista o vorbă “Ai grijă ce-ţi doreşti…” s-a întâmplat că am aflat despre o ispravă a celor de la Lidl: Cinema în aer liber în stil american

Parcarea unuia dintre magazinele Lidl din Craiova se transformă în cinematograf în aer liber. Este Săptămâna Americană la Lidl și ocazia perfectă să ne delectăm cu popcorn, suc și un film bun în aer liber! Așa că vineri 26 iunie și sâmbătă 27 iunie, craiovenii se pot bucura de două seri de film în stil american la magazinul Lidl din Craiova de pe strada Maramureș nr. 4 cu începere de la orele 20:00.

Pentru a rezerva un loc la cinematograful Lidl, clienții vor trebui să cumpere cel puțin un produs din oferta Săptămânii Americane, care se desfășoară în toate magazinele Lidl în perioada 22-28 iunie, să păstreze bonul și să se înregistreze pe site-ul www.lidl.ro. Tot pe site, aceștia vor găsi și regulamentul campaniei. Toți cei care au reușit cu succes să facă o rezervare la film vor primi ulterior un e-mail de confirmare din partea Lidl România. Numărul de scaune din cadrul cinematografului în aer liber este limitat.

Vineri, va rula filmul „Captain America”, iar sâmbătă, „Teenage Mutant Ninja Turtles”. Spectatorii vor primi gratuit din partea Lidl România popcorn, suc și apă pentru a se bucura de o seară relaxantă de film în stil american. Accesul la film se face în baza bonului de cumpărături folosit pentru rezervarea online a locului. Adică este biletul de intrare.

Mi se pare o iniţiativă fantastică şi abia aştept să văd acest concept pus în aplicare. Filmele sunt incredibile şi pentru că le-am ratat la cinema, am ocazia să le văd acum într-un mediu relaxat şi utilizând un concept interesant.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply