Personale Profesionale

Craiova se promovează prin Scrapbooking

Dragi suflete, vă tot povesteam aici despre unul dintre multele evenimente pe care le-a organizat conducerea Casei de Cultură Traian Demetrescu din Craiova. Despre o parte dintre evenimentele din Craiova, vă povesteam aici

Totuşi, azi prezint Craiova altfel. M-am gândit că dacă tot am realizat un articol în care am promovat oraşul Craiova in imagini, de ce să nu ducem la un cu totul alt nivel frumuseţea oraşului şi cele mai reprezentative clădiri, locuri , monumente sau întâmplări care au dus Craiova la un alt nivel. Mâine, adică joi în data de 04.06.2015, are loc la Casa de Cultură Traian Demetrescu Craiova evenimentul Craiova în pagini Scrapbook.

Evenimentul este susținut și organizat de către o minunată doamnă pasionată de tehnica Scrabbooking, Veronica Svanström în colaborare cu TRADEM. Şi nu se află la prima iniţiativă de acest gen în care tehnica Scrabbooking, relativ nouă în România, poate scris poveşti minunate. De altfel, toate evenimentele cu tematică Scrapbooking organizate la TRADEM, au avut întotdeauna un mare succes! De ce să vă implicaţi? Pentru faptul că vom crea împreună un album reprezentativ pentru Craiova care va fi expus la Casa de Cultura Traian Demetrescu şi la îndemâna publicului larg aflat în vizită în Craiova, sau chiar locuitori curioşi.

 

Blogosfera craioveană va fi acolo, alături de Vero care, la rândul său, este o bloggerita incredibilă ce scrie cu pasiune despre hobby-urile şi interesele sale sau despre evenimentele din Craiova. De asemenea, TRADEM-ul oferă premii în valoare de 600 RON, pentru cei mai îndemânatici artiști, cât și diplome pentru fiecare participant.

Evenimentul a fost anunțat și pe facebook, unde vă puteţi anunţa participarea pentru pregătirea materialelor necesare creării albumului. Ce dorim să aveţi la voi? Ceva timp liber, fotografii cu oraşul Craiova, creioane, guma de şters, o rigla, banda dublu-adezivă şi multă voie-bună.

De ce să nu te implici într-o asemenea iniţiativa minunată, care să devină o adevărata bogăţie culturală lăsată urmaşilor din vremurile în care Craiova începea să înflorească. În plus, de ce să nu îţi pui şi tu accentul şi talentul său dăruirea pe ceva ce va fi ca o poartă deschisă spre Craiova văzută şi altfel?

 

Costuri de participare sunt gratuite,dar ceea ce rămâne în urmă, atât pentru Craiova cât şi pentru noi înseamnă enorm. Aşadar, ne dăm întâlnire la sediul TRADEM din str. Traian Demetrescu, numărul 31 la orele 18:30

 

Tu de ce iubeşti Craiova? Implică-te într-o iniţiativa unică şi interesantă!

Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Happy Scrappy
  4 June 2015 at 06:02

  "Iubesti Craiova?" – asta e intrebarea care se pune zilele astea. Atunci vino si lasa-ti amprenta creand o pagina din primul album scrapbooking al unui oras din Romania!
  Super-trooper blogosferic, blogoslovit si copilaros ;).
  Pe curand, everyone!

 • Reply
  Ianolia Marina
  4 June 2015 at 23:45

  A fost minunat! Abia astept sa scriu pe blog despre prima mea experienta scrapbooking si cum orice om, aparent fara talent, poate crea pagini de viata frumoase pe care sa le aseze intr-un album pentru posteritate! 😀

Leave a Reply