Personale

Prima editie Blogging Bootcamp la Craiova

Toată lumea se pregăteşte de ultimele conferinţe ale anului din domeniul social media. Printre acestea, cea mai mare conferinţa de social media, Wekstock, pe data de 30 septembrie la Bucureşti. Chiar mă gândesc, serios, cât de fain va fi să revăd bloggeri care îmi sunt dragi. Dar despre aceasta voi scrie separat.

Până atunci, în Craiova bloggerii organizează chestii faine. Asociatia Bloggerilor Olteni este răspunzătoare pentru următoarea isprava, alături de un influencer din domeniul social media. De această dată, alături de Cristian Manafu, are loc, la Craiova, Blogging Bootcamp.

Am menţionat Webstock, deoarece Manafu este cel care se ocupă de evenimentul acesta fain, ce reuneşte an de an, la Bucureşti, bloggeri din toată ţara. Pe lângă acesta, şi alte evenimente la care merg cu drag (Food Bloggers, Future of Media, Digital Marketing Forum, Mobifest etc.) va fi la Craiova pentru a împărtăşi celor interesaţi din experienţa sa în blogging, social media, personal branding, campanii pe bloguri şi visual marketing.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, existând şi un eveniment pe Facebook creat pentru informarea concretă a celor interesaţi de acest nou eveniment. Evenimentul de pe Facebook este informativ, pentru înscriere este necesară completarea formularului online pus la dispoziţia voastră. Tot în formular, puteţi sugera subiecte de interes la care să primiţi răspunsuri.

Blogging Bootcamp Craiova va avea loc sâmbătă, 10 Septembrie, la Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova începând de la ora 10:00. Ar fi păcat să nu participaţi şi să primiţi răspunsurile dorite şi să staţi de vorbă cu Cristian Manafu despre cele mai proaspete noutăţi din online.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply