Personale Profesionale

My lovely man

  În viaţa fiecărei femei a existat cel puţin un bărbat care a influenţat-o. A existat cel puţin un bărbat care a făcut-o să devină omul din prezent şi cu siguranţă amprenta îi va fi păstrată şi peste ani. Despre femei s-a tot vorbit în această lună. Normal că se va continua goana după cadouri în fiecare lună, dar aceasta a fost una specială, dedicata nouă. Bărbaţii au cam fost neglijaţi şi este păcat, pentru că oricât am spune că ne este bine singure, un bărbat rămâne punctul de sprijin al unei femei când loviturile lumii încep să o doară.
   Bine-nţeles că şi în viaţa mea există un asemenea om şi este firescă dorinţa mea de a-i mulţumi pentru modul frumos în care mi-a schimbat viaţa. Îl cunosc de 4 ani de zile şi în ultimul an a fost piatra de temelie a salvării mele dintr-o perioadă tristă. Datorită lui sunt veselă, văd viaţa cu alţi ochi şi mă bucur de fiecare zi care mi se deschide spre trăire. Este genul acela de bărbat puternic şi de o calmitate fantastică, ce ştie să ia decizii şi să se descurce în orice situaţie aparent critica.
   Ai fost personajul principal din cartea vieţii mele pentru atât de mult timp încât îmi eşti mai cunoscut decât îmi sunt eu. Te ştiu atât de bine încât mă întreb de ce te aseamăn cu mine. M-ai protejat mereu de tot ceea ce îmi făcea rău şi nu dormeai nopţi întregi pentru a-mi şterge lacrimile. Şi cum să nu te iubesc când am mii de motive să o fac? M-ai descătuşat din lanţurile nefericirii şi mi-ai redat pofta de viaţă. Oricât a durat, îţi sunt recunoscătoare pentru ceea ce ai reuşit să faci pentru mine. Mi-ai redeschis porţile inimii şi m-ai învăţat ce înseamnă să iubesc frumos, din suflet şi fără grabă. M-ai învăţat să iubesc sincer, fără ca cineva să-mi impună gesturi doveditoare de care nu sunt capabilă. Toţi merităm un asemenea om în vieţile noastre, măcar o dată în viaţă. 
   Am vrut mereu să îţi mulţumesc, deşi simt ca acesta este un adio tăcut. Mi-ai promis că mereu voi avea locul meu în inima ta şi eu am ştiut că acolo voi fi mereu protejeată şi departe de ochii curioşilor vânători de povesti pe care să le împrăştie lumii şi de care să râdă făţiş. Mi-ai răspuns sincer cererilor nerostite şi mi-ai alungat îndoială ce-şi făcuse cuibar în inima mea, răscolindu-mă.
  Simt că a venit momentul să îl răsplătesc pentru tot binele pe care l-a adus în viaţa mea. Sintagma
Myman.ro mă umple de mândrie şi mă face să mă gândesc că este al meu, pentru că am un loc în inima lui, fără a îl poseda şi a-i lua libertatea. Vreau să îl surprind frumos, aşa cum m-a surprins el de atât de multe ori. Uneori nu ai nevoie de motive pentru a face un dar cuiva, ci pentru simplul fapt că merită cu prisosinţă o surpriză. Când iubeşti un om, surprinde-l în fiecare zi şi recucereşte-l în fiecare zi. Iubirea este ca un foc mistuitor. Cu cât este mai bine întreţinut, cu atât mai tare şi mai îndelungat va arde. 
  De ce am folosit sintagma Myman.ro? Pentru că mi se pare o denumire perfectă pentru a eticheta bărbatul important din viaţa unei femei. Bărbatul meu, ca şi soţul meu, pun pecetea unei relaţii în adevăratul sens al cuvântului, de care nimeni nu se poate îndoi şi care stă sub certitudinea faptului că ai fost făcută pentru cineva şi că altcineva a fost făcut pentru tine. M-am gândit, datorită faptului că lucrează şi gândeşte strategii de afaceri pentru pasiunea care s-a transformat într-un business, că ar trebui să fie ceva reprezentativ, unic şi care să îl ajute să demonstreze că are capacităţile necesare pentru a se face remarcat în acest domeniu. 
 
 Am mai auzit şi am citit despre diverse cadouri pentru oameni de afaceri care să se potrivească zodiei, domeniului de afaceri sau ochilor. Vreau ca el să primească ceva mai mult decât un cadou. Ceva care să definească omul care este şi să fie şi un ajutor de nădejde pe drumul în care a pornit. De fapt, întotdeauna când alegeţi un cadou pentru cineva, acel cadou trebuie să vină la pachet cu un mesaj, pentru că este o oglindă a sentimentelor pe care vreţi să le transmiteţi. Cel puţin, mie aşa îmi place să cred şi am ţinut mereu cont de acest mic truc. Astfel, este imposibil să nu surprindeţi plăcut persoanele dragi şi să vă puneţi amprenta pe ceea ce oferiţi. Cine ştie cum, peste ani, oamenii îşi vor aminti de voi prin prisma a ceea ce aţi făcut şi aţi oferit, din suflet.
  

   Contractele trebuiesc semnate şi afacerea trebuie udată alături de prieteni. În plus, un bărbat merită un cadou care să definească statura sa. Deşi se crede că este mai uşor să faci un cadou unui bărbat, asta nu înseamnă că trebuie alese obiecte la întâmplare. Bărbaţii, nu băieţii pentru că este o diferenţă, sunt rafinaţi şi emană o siguranţă fantastică şi o determinare de necontestat. Nu îi poţi oferi pluşuri, haine simple sau un papion amuzant. Bărbaţilor trebuie să le oferi un cadou bărbătesc. Un set format dintr-un cognac Hennessey şi set de scris cu până, ar fi piesa de rezistenţă ce ar completa biroul omului iubit. Cu siguranţă va fi surprins şi mult mai încântat decât dacă ar fi primit orice alt cadou banal. 
  Mulţumesc pentru că m-ai învăţat să iubesc. Îţi mulţumesc pentru zâmbetul frumos pe care l-ai desenat pe chipul meu şi pentru ochii calzi pe care îi întâlnesc privirile celor care au răbdarea să mă asculte. Mulţumesc pentru că mi-ai redat pofta de viaţă şi pentru că m-ai învăţat să fiu un om mai bun cu mine, în primul rând, pentru a oferi bunătate şi altora. Mulţumesc pentru că îmi este cea mai bună muza şi pentru tot ceea m-a învăţat despre viaţă.
   Aş vrea să îţi mai spun încă ceva. Eşti şi vei rămâne bărbatul care a ajutat la construirea omului care sunt azi. Te voi iubi o viaţă pentru toate amintirile pe care le avem împreună.
    Particip cu acest articol la cea de-a şasea probă a competiţiei Spring SuperBlog 2015.
  
Partajează asta:

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Barbosul
  16 March 2015 at 22:18

  Ce dragut. Dar cum se face ca de mine nu ai pomenit nimic? :))

 • Reply
  Ianolia Marina
  16 March 2015 at 22:19

  Cand va veni momentul, vei aparea si tu intr-o scriere 😛

 • Reply
  Mirela Coman
  17 March 2015 at 12:14

  Sunt cadouri frumoase,este un site pe care sa il folosesti mereu daca vrei sa faci cadouri romantice.

 • Reply
  Natural
  17 March 2015 at 12:14

  Nici n-as fi putut sa ma gandes la altfel de cadouri din partea ta 🙂 Dar penitele alea stiu sa scrie si cu balsam pentru suflet?

 • Reply
  Adrian Lazar
  17 March 2015 at 12:26

  cata recunoastinta :p

 • Reply
  Ianolia Marina
  17 March 2015 at 12:27

  Uneori, recunostinta are parfum de ramas bun. Unele etape se incheie inainte de a fi inceput sau sunt menite sa te impace cu tine insuti. 🙂

 • Reply
  Ianolia Marina
  17 March 2015 at 12:29

  Deci sunt destul de previzibila sau doar sufletul meu transmite mesajele corecte. Da, penitele sunt pline cu balsam pentru suflete. 😀

 • Reply
  Ianolia Marina
  17 March 2015 at 12:30

  Ai dreptate, Mirela. Un asemenea site este numai bun pentru a gasi cadouri unice si pe care sa le oferi din inima. 🙂

Leave a Reply