Personale

Ne plecăm, îţi mulţumim şi te iubim!

După trei ore de luptă cruntă în care a reuşit să îngenuncheze fizic şi psihic o adevărată forţă a tenisului pe rusoaica Maria Sharapova, Simona rămâne totuşi pentru o naţiune, pentru o lume, o adevărată campioană! Suntem mândri, de tine! Prin acest copil minunat de numai 22 de ani, am învăţat să iubim mai mult România! Astăzi, a arătat că merită să câştige un turneu de Grand Şlam, că merită să fie acolo sus printre alte nume grele ale tenisului mondial şi de luni, Simona Halep, va fi numărul 3 mondial. Felicitări Simona! Suntem mândri, ne plecăm, îţi mulţumim şi te iubim cu toată inima, copil bun şi frumos!


Simona Halep (n. 27 septembrie 1991Constanța) este o jucătoare de tenis din România, actualmente pe locul 3 mondial. Halep a câștigat în carieră 7 turnee WTA la simplu (6 în 2013 si 1 in 2014), cele mai importante fiind cele de categorie Premier de la New Haven și Moscova, Doha dar și Turneul Campioanelor de la Sofia. Anterior, ea a mai jucat trei finale WTA (2010, 2011, 2012), toate pierdute. Este cunoscută pentru un stil agresiv de joc. Lovește reverul cu cele două mâini.
În februarie 2014 a primit titlul de Cetățean de onoare al orașului Bușteni, iar în martie 2014 pe cel de Cetățean de onoare al județului Constanța.


Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply