Profesionale

Must have-uri în materie de gadget-uri

                                         

                      Dragi prieteni, vara încă nu s-a sfârşit şi este lesne de înţeles de ce, încă apreciem un outfit lejer, perfect pentru sezonul cald. Putem combina zeci de ţinute cu tot felul de accesorii cool, îndrăzneţe sau practice care să ne păstreze în tendinţele modei tot mai apreciate de noi, tinerii. Să fii fashion, însă, nu înseamnă să fii la douăzeci de ani. Must have-urile sezonului, sunt purtate şi de cei aflaţi la a doua tinereţe, poate într-un mod mult mai practic decât cei tineri.
                       Trăim în era gadget-urilor, pentru că suntem din ce în ce mai agitaţi, din ce în ce mai atenţi la telefoane, tablete…într-un cuvânt la tehnologia care se dezvolta într-un ritm alert, la fel cum este şi lifestyle-ul multora dintre noi. În zilele noastre, tot ce apare nou şi este la modă naşte o mare agitaţie printre oameni. Fiecare îşi doreşte să fie primul, să iasă în evidenţă, să fie unic. Şi de ce să nu vrei să fii unic, inegalabil şi să scoţi în evidenţă felul tău de a fi şi stilul tău de viaţă, într-o lume tot mai asemănătoare, cu probleme asemănătoare, cu dorinţe asemănătoare.
                        Gândeşte-te numai. Mergi pe stradă, îmbrăcat într-un outfit lejer compus din pantaloni de trening mulaţi, un top cu bretele şi o pereche de tenişi înalţi care să te facă să pluteşti, te menţin într-o postură dreaptă şi sănătos. Ce accesorii ai putea adăuga acestei ţinute? Ce spui de un Nike Fuel Band Black IceSă poţi fi atent la câţi pasi ai făcut, câte calorii ai pierdut, etc? Accesoriul perfect pentru o ţinută sport, lejeră şi în care te simţi bine.




                        Dar dacă eşti pe plajă? Păi, vara mergem la plajă, nu? Fie la mare, fie la piscina din oraş, cu toţii aşteptăm ca pielea noastră să capete acea nuanţă ciocolatie adorabilă pe care să o etalăm până târziu în toamnă. Dar, nu o a intri mereu în apă, vrei ca bronzul să fie uniform. Deci, te aşezi pe prosop, pe şezlong sau în patul cu baldachin care e pus la dispoziţie şi aştepţi ca soarele să te coloreze frumos. Şi ce faci în timpul ăsta? Ce ar fi să citeşti o carte? Ai nevoie doar de un Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader  în care să adaugi toate cărţile preferate şi cu ţinuta formată din costum de baie, să mergi la plajă şi să te răsfeţi cu o băutură rece şi parfumată.





                        Poţi accesoriza orice gadget nou, outfit-ului tău şi să te simţi perfect vara aceasta şi toamna care bate la uşă. Poartă ce simţi că te reprezintă şi ieşi în evidenţă prin ceea ce eşti. Cei din jur, cu siguranţă te vor remarca!

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply