Profesionale

Începe Anul Nou Chinezesc

  Când la noi este 18 februarie, ora 18:00, în China este ora 00:00 şi pentru ei atunci începe noul an. Şi pentru că Wu Xing (primul restaurant chinezesc cu livrare din Bucureşti) profită de orice ocazie de sărbatoare, s-a gândit să ofere câte-un lampion la fiecare comandă care se face până mâine, 18 februarie  şi organizeze un concurs pentru cei care se fotografiază înălţând lampionul.. Asta pentru că la început de an, chinezii înalţă câte-un lampion (simbol al norocului) şi-şi pun câte-o dorinţă. 
    De ziua mea, anul trecut, surioara mea de unsprezece ani, mi-a făcut cel mai frumos cadou la care m-aş fi putut gândi. Ştia că nu înălţasem niciodată un lampion. Aşadar, a cumpărat doua lampioane, unul albastru pentru mine şi unul roşu pentru ea. Le-am înălţat împreună, dorindu-ne lucruri diferite.
   De Anul Nou Chinezesc, mi-ar plăcea să înalt un lampion cu toate dorinţele pentru 2015, pentru că sunt multe. În primul rând, îmi doresc să fiu sănătoasă, pentru că anul 2014 s-a încheiat cu veşti destul de proaste pentru mine. Îmi păstrez optimismul şi încrederea şi sper că totul să fie bine în anul acesta. În afară de sănătate, în 2015, în doresc din toată inima ca cel mai mare vis al meu să prindă contur iar cartea Balsam pentru Suflete să vadă lumina tiparului după nopţi nedormite, luni de corecturi şi rescrieri, povesti reale şi răsturnări de situaţie ciudate.


    Dragi cititori vă doresc, din toată inima, Un An Nou plin de sănătatea de care cu toţii avem nevoie pentru a depăşi obstacolele vieţii, putere de muncă pentru ne a îndeplini dorinţele cele mai arzătoare, oportunităţi de care să profităm la maxim fără să ne temem că nu vom reuşi, curaj să ne înfruntăm temerile şi să le depăşim, visuri împlinite pentru a naşte vise noi, fericire cât cuprinde şi zâmbete sincere care să ne lumineze chipurile frumoase, linişte sufletească pentru a continua scrierea cărţii ce cuprinde cele mai importante momente ale vieţii de om, stabilitate financiară ca să facem faţa vieţii grele pe care o ducem zilnic pe braţe şi tot ce-i mai bun pe lume!
   Bun găsit an nou! Am nădejdea vie, că noi oportunităţi mă aşteaptă. Sper în anul nou ce vine şi îmi doresc să fie mai bun şi generos cu sufletul meu. Cine ştie, poate noi oameni vor ocupa locurile rămase vacante în trăsură sufletului care ne poartă la braţ cu oamenii dragi nouă, pe strada vieţii.
     生日快乐,亲爱的读者!
Partajează asta:

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Adrian Lazar
    18 February 2015 at 13:56

    Sa ti se indeplineasca toate dorintele!

  • Reply
    Ianolia Marina
    18 February 2015 at 13:56

    Multumesc, din inima! Sper sa se indeplineasca si dorintele tale! 🙂

  • Reply
    Adrian Lazar
    18 February 2015 at 22:47

    Cu mult drag! Atunci sa se indeplineasca la aman2! 🙂

  • Reply
    Ianolia Marina
    18 February 2015 at 22:48

    Se vor implini! Trebuie doar sa credem! 🙂

Leave a Reply