Personale

Despre Marea Hămăceală

UPDATE: Cum a fost la Marea Hămăceală…



Dragi prieteni, azi vă voi povesti despre un concept interesant pe care l-am descoperit, prima dată, în Cluj Napoca acum un an de zile şi care mi-a plăcut enorm. Astfel, am decis să iau şi eu parte la o asemenea ispravă, cu prima ocazie pe care o voi avea. Pe data de 7 iulie, în Craiova, se desfăşoară prima ediţie dedicată pasionaţilor de lectura şi de a desfăşura, în general, activităţi relaxante în aer liber, Marea Hămăceală 1.0.


Vă invităm să vă relaxaţi alături de noi în data de 7 iulie, începând cu ora 17:00, în zona meselor de şah din Parcul Romanescu! Marea Hămăceală este un eveniment ce a pornit din Cluj, prin Minorswing, şi care, încet încet, se extinde în toată ţara. Este o ocazie de a ne simţi bine în mijlocul naturii, de a petrece timp de calitate alături de oameni de calitate, printre zeci de hamace. Mai mult, evenimentul este destinat tuturor, indiferent de vârstă.Vă aşteptăm cu hamacul, paletele de badminton sau poate doar pătura şi o carte bună, pe care să o savuraţi pe iarbă, la umbra unui copac! Vă oferim boardgames, o Noptieră cu Cărţi, de unde puteţi împrumuta ce doriţi pentru a citi pe durata evenimentului, Bigswing (hamac transformat în leagăn), slackline, codiţe colorate, portrete la minut, jonglerii, cântări la chitară acustică şi multă voie bună!

Evenimentul propriu-zis durează 5 ore, între 17:00 şi 22:00. Iniţiativa a fost preluată de cercetaşii craioveni care nu sunt la prima ispravă de acest gen. O altă asemenea iniţiativa a fost activitatea desfăşurată în data de 16 mai la Biblioteca Judeţeană Alexandru şi Aristia Aman din Craiova sub denumirea Blind date with a book, iniţiativă preluată tot din Cluj Napoca care s-a desfăşurat sub îndrumarea celor de la Cărţile pe faţă.



Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply