Personale

I AM THE ROCKER se reconfigurează!

Dragi prieteni, după cum vă povesteam aici, în acest weekend (4-5 iulie), la Bucureşti, în sediul Romexpo, trebuia să aibă loc primul festival de muzică rock şi metal, I AM THE ROCKER. De asemenea, am organizat şi un concurs unde am primit zeci de comentarii pline de entuziasm şi bucurie din partea voastră. Trei dintre voi au câştigat şi câte o invitaţie dublă la acest festival şi datele voastre au mers mai departe, la organizatori.

În acest moment şi îmi cer scuze pentru întârzierea incredibil de mare, dar abia în urmă cu 5 minute am primit mesajul oficial din partea PR-ului care sună cam aşa:
“Bună,

Da, festivalul s-a reconfigurat, din cauza unor probleme de producţie, de ultim moment, însă cuvântul nostru dat către voi nu îşi pierde din însemnătate.
Tu şi câştigătorii tăi veţi avea acces la concertele din weekend în limita capacităţii locaţiei, prioritate având posesorii de bilete. Numele lor vor fi pe lista de invitaţi.
Invitaţiile au valabilitate numai la evenimentele din weekend. Accesul la celelalte concerte pe baza biletului de la IMTR este rezervat strict plătitorilor de bilet.
Am ataşat şi comunicat mai jos să vedeţi problema explicată pe larg: I AM THE ROCKER se reconfigurează!. 
Îţi mulţumim mult pentru încredere şi facem tot ce ne stă în putinţă să o răsplătim cum se cuvine.
Mulţumesc încă o dată,
Andra”

Aşadar, festivalul I AM THE ROKER, se va desfăşura începând cu data de 3 iulie, cu începere de la ora 21 şi până pe data de 5 iulie cu desfăşurare într-o nouă locaţie Silver Church.
Îmi pare rău pentru articolul venit atât de târziu şi este alegerea câştigătorilor dacă vor participa la festival sau nu. 
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply