Personale Profesionale

Let the show begin! SuperBlog 2015

Aşa-i că v-am dat palpitaţii? Credeaţi că scăpaţi de mine? Dacă, în general, mă înscriam în primele zile de la deschiderea platformei dedicate, acum am aşteptat până la mijlocul lunii ca să fiu sigură că nu îmi cedează, din nou, laptopul. Da, nu întrebaţi! Shits happens! Şi mergând pe principiul “Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreu”, pentru că studentă la istorie şi polologhia veche, mă bag şi eu man!

După un loc 53 la prima participare şi un loc 5 în primăvară, vreau să văd cât am avansat după cele două ediţii şi pentru că juriul a deliberat şi am reuşit să îl scoatem pe Daniel Boţea din competiţie, acordându-i titlul de Superblogger în primăvară ( Ce să-ţi fac, Daniel? Oamenii vor să elimine concurenţa!), sper să am o şansă măcar la un loc 5, la fel ca în primăvară, dacă nu se poate mai mult. 

Fiind tradiţie pentru mulţi prieteni dragi din blogosferă şi de anul trecut şi pentru mine, toamna se numără notele, articolele pe care îţi e mai mare dragul să le citeşti, premiile şi mai ales SuperBloggerii.

Dacă mi s-a părut că în primăvara probele s-au potrivit mănuşă stilului meu de scris, ştiu că în toamna îmi e cel mai teamă de probele care necesită informare la sânge. Cel puţin am avut câteva anul trecut care mi-au dat bătăi de cap.

Oricum, pregătiţi-vă de articole lacrimogene a la Balsam pentru Suflete şi abia aştept să vă revăd, pe toţi, la gala de premiere. Fără discuţii despre faptul că am licenţa de dat anul acesta, că vă mănânc!

Let the show begin! Partajează asta:

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria Agurita Ignat
  15 September 2015 at 18:18

  De abia astept sa te revad, draga mea! Pupici! Mult succes!

 • Reply
  Ianolia Marina
  15 September 2015 at 18:19

  Sentimentul este reciproc, nasa! Te pup si te imbratisez cu drag! Mult succes! ❤️?

 • Reply
  Echipa SuperBlog
  18 September 2015 at 20:49

  Bine ai revenit in SuperBlog, Ianolia! 🙂

  Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. 🙂 Inspiratie din plin si toate cele bune!

 • Reply
  Ianolia Marina
  18 September 2015 at 20:52

  Bine v-am regasit! Multumesc frumos pentru primire si gandurile bune! Sper sa ne revedem la Gala SuperBlog. 🙂

Leave a Reply