Personale

Webstock 2015 – Impresii şi învăţături

Dragi prieteni, după cum vă povesteam săptămânile trecute, cea mai mare conferinţa de social media, aflată la cea de-a VIII-a ediţie, s-a desfăşurat în dată de 2 octombrie la Hotel J.W. Marriott din Bucureşti. Scriu atât de târziu, din cauza faptului că oboseala şi-a spus cuvântul, încă de la Gală de Premiere Webstock. Un drum cu trenul până la Bucureşti cu plecare de la ora 2:45 şi sosire la ora 6:50. Somn abia în dimineaţa zilei de 3 octombrie. 
Oricum, a fost o zi plină de evenimente în care m-am bucurat de reîntâlnirea cu bloggeri faini de care îmi era dor şi cu care am împărţit păreri şi amintiri. De asemenea, m-am bucurat să revăd oameni mari din social media de la care avem ce să învăţăm, constant.

Se pare că bloggerii chiar sunt idealişti şi inventivi, având în vedere că pe Tweeter laitmotivul a fost Transhumanta, viaţa la ţară şi aferentele acesteia ( oi, pastori, ciobani, plimbare, lana) şi o concluzie foarte frumos transmisă de Emil Calinescu:“Webstock s-a transformat în Woolstock!”, varianta urbanizată, desigur. 🙂



Sponsorii au fost mai pregătiţi ca niciodată, aşadar, am mâncat cea mai bună îngheţată de la Siviero Mariaam făcut poze memorabile la HP, m-am ales cu o licenţă Bitdefender, cu cea mai drăguţă cană cu motive englezeşti de la McVities, cafea care să mă trezească de la McDonalds şi cea mai bună dulceaţă de zmeură direct de la Codlea.



Au fost mai mult bloggeri faţă de anul trecut. Nu prea aveai loc să arunci un ac, nu te întâlneai prea des cu aceeaşi oameni şi nici nu am putut face poze cu toată lumea, ca să ne reamintim, peste ani, faptul că ne-am întâlnit, într-o zi, în acelaşi loc, doi oameni din părţi diferite ale ţării.



Am întâlnit, totuşi, oameni minunaţi! Am aflat noutăţi, am primit o sticlă de apă de la Ungurul Bulan şi promisiunea că mă ajută să învăţ maghiara când mă mut în Cluj, dar şi cele mai frumoase amintiri, atât în format fizic cât şi imortalizate pe reţină şi în mijlocul inimii, pentru a putea rezista până la următorul webstock.



Seara s-a încheiat apoteotic în The Pub, unde oltenii au corupt bucureştenii la hore, sârbe şi alte dănţuiri specifice omului pus pe distracţie, pentru că după muncă şi petrecerea este perfectă.
Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Madalina Iancu
    5 October 2015 at 19:03

    Eu lipsesc din poza de grup. Cred ca "eram prinsa in ambuteiajul de pe hol". 🙂

  • Reply
    Ianolia Marina
    5 October 2015 at 19:04

    Chiar ma intrebam unde esti, nici Katy nu a prins poza de grup. Data viitoare ne anuntam, din timp, ca sa nu mai ratam oportunitatea de a face poza 😀

Leave a Reply