Personale

Craiova2Online editia a III-a

În Săptămâna Altfel, marţi, pe data de 19 Aprilie de la ora 10:00, Craiova2Online revine cu noutăţi pentru cei interesaţi de acest domeniu, de blogging şi bloggeri. A treia ediţie a conferinţei Craiova2Online aduce în faţa elevilor şi studenţilor bloggeri de toate vârstele: elevi, studenţi, absolvenţi, bloggeri de nişă, bloggeri profesionişti şi un blogger surpriză, aşa cum ne-au obişnuit organizatorii şi în ediţiile precedente.

Conferinţa Craiova2Online 2016 va fi găzduita de Salonul Medieval al Casei de Cultură Traian Demetrescu, la eveniment fiind aşteptaţi elevi, studenţi, profesori, reprezentanţi ai ONG-urilor şi presei, antreprenori dar şi bloggeri sau oameni interesaţi de social media.

Speakerii care vor prezenta păreri, impresii, sfaturi şi informaţii utile, din domeniile de interes personal şi nu numai, sunt:

  1. Victoria Deliu
  2. Roxana Stiubei 
  3. Cristian Florea,
  4. Dana Ilie
  5. Cristian China Birta

Chinezu, aşa cum este cunoscut în lumea online, este blogger şi antreprenor online, speaker, trainer, consultant şi chiar realizator al unei emisiuni TV. Cu peste 11 000 de articole publicate pe blog, Chinezu este persoana de la care poţi cere un sfat dacă te interesează blogosfera şi lumea online.

L-am lăsat la final bloggerul pe bloggerul surpriză al conferinţei Craiova2Online. Pentru că este surpriză, numele lui este… Unexpected Blogger 🙂 Veţi fi uimiţi să vedeţi că pe lângă profesie şi pasiuni, în viaţa bloggerului surpriză îşi face loc şi bloggingul. El ne va povesti cum reuşeşte să echilibreze jobul, hobby-ul şi blogosfera dar şi ce satisfacţii îi aduc aceste şi cum le îmbina cât mai armonios.

Pentru mine, Craiova2Online reprezintă “debutul” meu în familia bloggerilor olteni care m-a primit cu braţele deschise pentru că i-am cunoscut cu ocazia primei ediţii a conferinţei. De atunci, avantajele, proiectele şi prieteniile au mers mana în mână şi m-am dezvoltat incredibil de tare, în primul rând ca om şi că blogger.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply