Profesionale

Auchan aniversează 10 ani în România

Odată cu aniversarea de 10 ani a magazinului Auchan în România, care va avea loc peste două săptămâni, magazinul Auchan Craiova aniversează 5 ani de la înfiinţare. Sunt ani în care, cu siguranţă, aţi păşit măcar o dată într-un astfel de magazin, nu doar în oraşul de reşedinţă ci şi în ţară.
Pe data de 11 octombrie am fost invitată la conferinţa de presă organizată de conducerea Hypermarketului Auchan Craiova, pentru care îi mulţumesc Mihaelei Solomonescu (asistent direcţiune). Au urmat o vizită în magazin şi discuţii utile purtate cu domnul Cristian Anghel, directorul magazinului, având ocazia să-l cunoaştem şi pe domnul Claudiu Filimon (controlor de gestiune şi primul angajat al Auchan Craiova).
Ceea ce mi s-a părut cu adevărat incredibil şi remarcabil, totodată este pasiunea cu care ne-au vorbit gazdele despre ceea ce înseamnă Auchan România şi planurile care se dezvoltă şi fac experienţa în magazin mult mai plăcută. Apropo de a-ţi face meseria cu pasiune şi dedicare înseamnă să nu munceşti o zi în viaţa ta. Se observă dedicarea, jovialitatea îmbinată cu profesionalism şi implicare.
Clienţii prezenţi în magazin au fost surprinşi cu un tort imens, la care s-a lucrat două zile (şi care a fost delicios, dacă mă întrebaţi pe mine), acesta fiind tăiat de primul angajat al magazinului din incinta Electroputere Parc fiind distribuit, ulterior, către clienţii prezenţi în magazin. După momentul festiv a urmat o incursiune la raionul de fructe şi legume unde am aflat câteva informaţii noi, cum ar fi faptul că la vânzare există banane verzi, coapte şi netratate cât şi banane de gătit pe care le-am văzut utilizate în multe emisiuni culinare.
Tot atunci ne-am implicat şi noi, deşi eu şi Daniel am contribuit şi online la susţinerea acestui proiect, la MobilizatronDacă aveţi un bon fiscal Auchan puteţi intra pe site-ul menţionat mai sus şi alegeţi cauza în care doriţi ca Auchan să investească. Acestea se referă la mediu, educaţie sau copii şi vârstnici nevoiaşi. Votul se desfăşoară în perioada 5 şi 25 octombrie și poate fi realizat atât online cât şi în magazin. La casa veţi primi, odată cu bonul de cumpărături, taloane pe care le puteţi pune în urnă dorită, acestea fiind prezente în fata caselor de marcat.
Conferinţa de presă a fost, de fapt, o discuţie amicală ce a fost benefică, zic eu, pentru ambele părţi. Am menţionat cât de încântată am fost de serviciile GSM oferite de magazinul Auchan şi cât profesionalism a demonstrat angajatul magazinului, surprinzându-mă plăcut şi lăsându-mă, efectiv, cu o fată uimită pentru că nu mulţi oameni sunt atât de perfecţionişti în munca lor. Am mai discutat despre jocuri video, oferte, Black Friday şi alimente.
Am discutat şi despre diferenţe, mici, de preţ din cadrul magazinelor Auchan, despre politica centrală de discount generalizat cât şi cea de mobilitate şi despre autonomia locală a magazinelor. Schimbările de raioane sau de locuri în cadrul magazinului, ni s-a spus că vin ca urmare a unor feed-back-uri oferite de clienţi, angajaţi sau parteneri.
Am fost cadorisiţi cu o masă întinsă cu produse realizate în cadrul magazinului, pizza lor rămâne gustoasă şi săţioasa, dar şi cu un pachet interesant şi destul de consistent “pentru acasă” care a bucurat-o mai ales pe surioara mea de 13 ani. Produsele marca proprie Auchan nu lipsesc din casa mea, aşa că am fost mai mult decât încântată pentru fiecare cadou primit şi voi degusta fiecare produs în parte, alături de familie.
Mulţumesc pentru invitaţie, faptul că au fost atât de deschişi şi joviali şi nu am simţit nici măcar o clipă că există o stânjeneală. Discuţiile au decurs lejer şi extrem de productiv şi am aflat multe informaţii preţioase de la fiecare dintre cei aflaţi la “masa discuţiilor” în acea zi. La Mulţi Ani Auchan şi echipei fantastice din spatele acestui concept şi să ne revedem la fel de productivi şi profesionişti şi peste alţi 10, 20, 30 de ani şi aşa mai departe!
Fotografiile au fost realizate de colegul meu Daniel Botea.
Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply