Profesionale

Frumuseţea are farmec în primul magazin Gerovital din Oltenia

Frumuseţea are farmec în primul magazin Gerovital din Oltenia

Fiind 8 martie, o zi dedicată femeilor, am fost cadorisită de la prima oră a dimineţii. Surpriza a venit tocmai de la Cluj, acolo unde se dezvolta produsele celui mai iubit brand românesc, Farmec. Maşina cu însemnele Gerovital din care a coborât un domn prezentabil şi zâmbitor, mi-a readus aminte de Cluj şi cât de dragă îmi este zona. Dar nu de aceea eram vizitată şi pentru că Farmec sărbătoreşte 50 de ani şi azi s-a deschis un nou magazin, Gerovital, în Electroputere Mall din Craiova. Acesta este cel de-al doisprezecelea magazin deschis în ţară şi cel din Craiova este primul din Oltenia. Frumuseţea are farmec în primul magazin Gerovital din Oltenia.

Nu este prima dată când am scris despre Farmec. Această companie are o istorie destul de veche în familia mea. Mă bucur de faptul că am învăţat de la mama mea secrete de frumuseţe şi, dacă ar fi să mă gândesc la un produs marca Farmec ce nu lipseşte, niciodată, din casa noastră acesta ar fi emulsia nutritivă cu castraveţi. Mirosul sau îmi trezeşte la viaţa multe amintiri frumoase.

Frumuseţea are farmec în primul magazin Gerovital din Oltenia

Sunt sigură că în fiecare familie s-a utilizat, măcar o dată în viaţă, produse marca Farmec. Şi în perioada 8-12 martie beneficiaţi de 20% discount la orice achiziție iar primii 130 de clienţi primesc cadouri surpriză. Aveţi posibilitatea, de asemenea, de a afla, cu exactitate, de tip de ten aveţi, realizând gratuit un test de dermoanaliză a tenului menit să măsoare nivelul de hidratare, elasticitate, nivel de sebum şi de pigmentare a pielii.

Astfel, sunteţi întâmpinate cu produse cosmetice, produse pentru îngrijirea părului şi produse menite să retuşeze imperfecţiunile pe care le lasă timpul peste chipurile femeilor. Aşadar găsiţi produse din game precum Gerovital H3, Gerovital Plant, Gerovital Men dar şi Aslavital ce are la bază argilă pură, 100% românească, provenită din Munții Pădurea Craiului.

Frumuseţea are farmec în primul magazin Gerovital din Oltenia

Mama mea s-a bucurat, de asemenea, de cadourile primite, în special de serul cu acid hialuronic dar si de crema antirid din aceeasi gama. Mulţumesc pentru surpriză,  Farmec şi abia aştept să revin, zilele următoare, cu un alt articol ceva mai altfel despre această marca românească de excepţie.

Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Xaara Novack
  8 March 2017 at 23:56

  Eu am ramas cu gandul la ojele lor. Sigur data viitoare cand mai dau prin Mall nu ma voi abtine sa nu cumpar una sau doua.

  • Reply
   Ianolia
   10 March 2017 at 14:55

   De cand eram la casa ma tenta gama lor dar cum nu prea ma ojez habar nu am ce sa aleg 🙁

Leave a Reply