Profesionale

Aniversare cu cântece rock

Era o vreme când afacerile romaneşti erau sustenabile şi fiecare an aniversar era o normalitate. În prezent, din cauza situaţiilor economice şi politice este mai greu să ne pronunţăm cu privire la ceea ce va rezista în timp şi ceea ce se va pierde în timp. Companiile romaneşti cu vechime care încă vin în întâmpinarea nevoilor romanilor sunt puţine şi pe majoritatea le ştim tocmai pentru lungii ani în care s-au dezvoltat şi au devenit din ce în ce mai puternice.

În anul 2002, o mână de tineri determinaţi porneau o afacere dedicată romanilor. Astfel, din dorinţa de a demonstra eficienţa şi siguranţa produselor naturale a luat naştere un producător local de suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanți sau coloranți și cu o cantitate mare de substanță activă. Lângă Braşov, tinerii antreprenori au lucrat constant astfel încât să respecte normele impuse pentru fabricarea de medicamente şi să îi ajute pe romani să fie mai sănătoşi.

Îmi amintesc, la un moment dat, că am primit un pachet cu ceai de armurariu. Nu ştiam ce este sau dacă îmi este util. Citind prescripţia şi informaţiile am ajuns la concluzia că este extrem de util pentru menţinerea unui ficat sănătos, lucru la care toţi ar trebui să fim atenţi. Am făcut o cură completă în acel moment şi m-am simţit, vizibil, mai bine. Preţul era cât se poate de modic, undeva la cinci lei. Dacă mă gândesc la complicaţiile care pot apărea dacă nu eşti atent la semnalele pe care trupul tău ţi le trimite, uneori, preţul ceaiului e o nimica toată.

15 ani mai târziu, compania se bucură de succes şi se dezvoltă, constant, aducând pe piaţă noi produse şi devenind un competitor puternic pe acest sector. Dacia Plant este denumirea dată acestei companii, din respect pentru teritoriu şi populaţia care merită să se bucure de o viaţă sănătoasă. Şi pentru că o companie cu vechime sărbătoreşte această frumoasă vârsta, doreşte să mulţumească tuturor celor care au făcut posibilă existenţa sa pe piaţa până în prezent şi mult timp în viitor. Aşadar, are alături o formaţie cu vechime care încă bucură inimile generaţiilor trecute, prezente şi viitoare într-un concert ce se vrea a fi memorabil în Piaţa Sfatului din Braşov.

Astfel, în data de 2 iulie un concert aniversar menit să arate recunoştinţa tinerilor antreprenori faţă de clienţi şi nu numai va avea loc în Braşov. Printre artiștii care urcă pe scenă se află și trupa Phoenix, o formaţie românească de muzică rock înfiinţată în Timişoara în anul 1962 şi care a bucurat cu muzica sa românii din a doua jumătate a secolului XX şi până în prezent.

Dacă mă întrebaţi pe mine, nu cred că reuşeam să mă gândesc la două branduri româneşti care pot fi alăturate atât de firesc şi atât de la îndemâna oricărui om care apreciază sănătatea fizică prin remedii naturale dar şi sănătatea sufletească alintând inima cu muzică rock bună!

Partajează asta:

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply