Profesionale

Asta-i pizza care-mi place

După cum ştiţi majoritatea dintre voi, nicio petrecere nu e petrecere fără o pizza. Să împarţi o pizza tuturor prietenilor tăi, este cel mai frumos moment al oricărei întâlniri care se lasă cu poveşti, râs şi rememorări. Unuia dintre prieteni îi poate plăcea tonul, altul poate adoră ciupercile, cineva poate să deteste porumbul, dar asta ne face pe noi unici, preferinţele noastre. Pizza Forum are specialităţi pentru toate gusturile şi toate buzunarele, deci nimic nu te opreşte să încerci pizzeria care face cu ochiul craiovenilor de un an de zile sau celor care se află din întâmplare, sau nu, prin Craiova. Însă am descoperit şi faptul că la Pizza Forum poți să îți alegi tu ce fel de topping-uri vrei pe pizza, deci am libertatea de a-mi face o pizza pe placul meu! Cum ar arăta o pizza pe placul unui Balsam pentru Suflete? Chiar aşa, cum ar arăta?

Şi pentru că fiecare dintre noi este unic, îmi place şi mie să cred că mintea mea crează tot felul de posibile reţete de pizza pe care le-ar pune în practică. De obicei, în momentul în care vreau să mănânc o pizza, ştiu sortimentul înainte de a mă întreba prietenii. Quattro stagioni este sortimentul de pizza care întruneşte cam toate calităţile unui amestec de topping-uri perfect. Totuşi, am şi eu piticii mei care îmi dansează prin minte şi la ingredientele ardei gras, ciuperci, măsline, mozzarella, prosciutto cotto, salam uscat, sos de roșii eu vreau să mai lucrez. Din această combinaţie aş scoate ardeiul gras şi aş pune cu drag porumb dulce pentru că îmi place extrem de mult gustul dulceag pe pizza. De asemenea, aş mai adăuga câteva bucăţele de piept de pui cât să nu exagerez cu carnea dar să îmi fac şi hatârul de a combina exact acele ingrediente pe care eu le-aş pune pe o pizza. Bacon am pus? Cum stric eu pizza şi uit de bacon. Nu se poate fără el. 


Toate acestea asezonate cu sos de usturoi mă duc cu gândul la îndepărtata Italia şi dacă ar fi să dau un nume acestei noi specialităţi create de mintea mea neastâmpărata şi de pofta mea de nestăvilit, mă gândesc să o denumesc Pizza Gusto. Pare ciudat dar denumirea mi se pare perfectă pentru asemenea bombă de arome care îţi gâdila papilele gustative şi îţi satura pofta de mâncare.

Acestea fiind spuse, vă doresc poftă bună, imaginaţie inspiraţională şi să vă fie de bine după ce aţi reuşit să creaţi şi să mâncaţi pizza care vi se potriveşte cel mai bine gusturilor. Dar, din curiozitate, care-i pizza care-ţi place?
Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ianolia Marina
  24 August 2015 at 17:45

  Ma bucur sa stiu ca ideea mea de pizza perfecta pare delicioasa si numai buna de testat. 🙂

 • Reply
  fata naiva
  24 August 2015 at 17:46

  cu asa prezentare zau ca m-ai convins, eu in general nu mananc pizza

Leave a Reply