Profesionale

Scapă de neprevăzut şi acţionează!

                       

           Niciodată nu ţi-ai luat prea multe măsuri de precauţie sau niciodată nu ştii când trebuie să fii complet sigur că orice s-ar întâmpla, familia nu va fi în siguranţă şi fără tine. Da, suferind, dar în siguranţă şi departe de grijile unei vieţi în care tu nu le-ai mai putea fi un sprijin permanent.
           Se spune că sănătatea este cea mai de preţ avuţie a unui om pentru că fără ea nu am mai fi capabili să facem nimic. Din păcate, puţini dintre noi conştientizam acest aspect şi ne şubrezim sănătatea timp de mai mulţi ani pentru că mai târziu să cumpărăm sănătate, sau măcar puţin din ea, cu bani, pe care îi dăm pe medicamente, recuperări terapeutice sau operaţii.
           Recent, mă gândeam cine ar putea fi eroul meu în această viaţă, omul căruia îi datorez sănătatea şi siguranţa mea, până la a-i fi recunoscătoare pentru că exist, ca om. În afară de mama mea, care mi-a dat viaţă, mai departe de asta, am în respect profund şi o admiraţie fantastică pentru tatăl meu. În urmă cu 7 ani, tatăl meu a avut un grav accident de muncă, fiind la un pas de a-şi pierde picioarele sau viaţa. A fost o perioadă fantastic de terifiantă în viaţa mea pentru că şi surioara mea era foarte mică şi nimeni nu prevăzuse un asemenea moment. Cine s-ar putea gândi la ce este mai rău, sau cine ar putea anticipa unele momente?
           Cu picioarele în gips timp de mai bine de un an şi un copil mic în casă, familia a început să resimtă absenta banilor, firma care trebuia şi nu îşi respectă atribuţiile,  să îi plătească despăgubiri şi mai apoi o parte din banii pentru prenatalul surorii mele ( pentru că tatăl meu fusese nevoit să aleagă această soluţie de compromis ). Problemele au început uşor, uşor să apară şi să strice armonia din sânul familiei formate din patru membri, cel mai nou fiind o mogâldeaţă blondă cu ochi albaştrii care nu ştia ce se întâmplă sau de ce toţi eram supăraţi şi încercănaţi.



           Acum, la 7 ani de la acel moment, mă gândesc ce ar fi fost ca noi toţi să avem încheiată câte o asigurare medicală de sănătate, pentru fiecare membru al familiei. Probabil tatăl meu ar fi reuşit să nu mai fie o piedică pentru familie, aşa cum ajunsese să se considere, noi nu am mai fi avut nopţi nedormite din cauza datoriilor care deja ne dădeau afară din casă, la propriu şi tatăl meu ar fi avut mai multe opţiuni de tratament specializat şi acum nu s-ar chinui, încă, să meargă sau să suporte dureri îngrozitoare după fiecare zi de muncă.
         Mă gândesc serios la un plan de asigurari de sanatate pentru mine, părinţii şi sora mea, pentru a nu mai fi nevoiţi să trecem prin asemenea momente de cumpănă în viaţă. Nimeni nu ar trebui să trăiască asemenea momente, să vadă cât de neputincios este în faţa copiilor, sau copii în faţa părinţilor ori să fie nevoiţi membrii familiei să se certe constant pentru aceeaşi veche şi urâtă problema, lipsa banilor. Oricât ai zice că eşti fericit fără bani, ai nevoie de ei pentru a întreţine o casă, sau pentru a păstra o casă, pentru că un cuplu să fie stabil şi armonizat şi pentru a nu apărea tot felul de conflicte nedorite între membrii săi.
        Mă gândeam că aş putea apela la MediHelp în alegerea asigurărilor de sănătate. MediHelp Superior Plan este cel mai nou produs MediHelp, produs care oferă cea mai mare limită de acoperire de pe piață din prezent, respectiv de 2,5 milioane de euro pe an, posibilitatea alegerii țării unde doriți să beneficiați de îngrijire medicală și acoperirea cheltuielilor cu maternitatea. Acum mă gândesc, cât l-am fi ajutat pe tatăl meu în acel moment cu tratamentele şi recuperarea de care avea atât de multă nevoie şi cât ne-ar fi ţinut la distanţă de toate certurile şi supărările şi ne-ar fi adus o linişte sufletească aparte, de care orice om care a scăpat cu viaţa dintr-un accident neplăcut, îşi doreşte să o simtă pentru a putea continua. 
         Niciodată un om lovit nu are nevoie şi de a doua sau a treia lovitură, dar viaţa este de aşa natură încât un necaz nu vine niciodată singur. Acum, norocul şi-l mai face omul şi cu mâna lui şi nimeni nu este responsabil pentru sănătatea şi siguranţa noastră, mai mult decât suntem noi înşine. Noi ne cunoaştem cel mai bine! Noi ştim de ce avem nevoie şi ce este cel mai bine pentru noi şi avem dreptul de a ne alege soarta şi de a ne proteja cum ştim mai bine de eventualele momente neplăcute care ar putea apărea.
         Mai ai nevoie şi de alte beneficii ale unei asigurări de sănătate? Mai am o listă : 

Beneficiile obtinute printr-o asigurare medicala internationala:

  • Acoperire internationala
  • Ingrijire medicala oriunde in lume
  • Limita de acoperire >1 milion Euro/an/membru
  • Acoperire pentru spitalizare si alte costuri asociate
  • Evacuare aeriana
  • Acoperirea tratamentului pentru cancer
  • Servicii de transplant
  • Asistenta medicala in ambulatoriu
  • Acces la orice clinica din lume
  • Toate serviciile de urgenta, 24/7
         Tu ce mai aştepţi sau cât aştepţi ca să previi un eveniment neplăcut, în loc să îl tratezi şi să aştepţi consecinţele viitoare? Acţionează! Fă-o pentru tine!

                   Articolul este scris pentru Superblog 2014 ( cea de-a noua probă )


Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply