Recenzii

Facial Massage Cream cu extract de scorţişoară şi curmale

În urmă cu aproximativ o lună am primit de la Brander un colet destul de interesant. Am fost extrem de curioasă în momentul în care am aflat despre această crema şi de aceea mi-am luat timp mai îndelungat de a o testa. Fiind prima cremă din gama Ayurmed pe care am folosit-o, mi-am spus că am nevoie să o utilizez cât să îi observ efectele şi părerea formulată să fie pertinentă. Gramajul acesteia este destul de bun şi preţul destul de mic, astfel că voiam să fiu sigură înaintea recomandării. Mi se pare un mod prin care pot da informaţii concrete şi corecte mai departe.

Facial Massage Cream cu extract de scorţişoară şi curmale este menită să hrănească pielea obosită şi deshidratată dându-i fermitate. Se absoarbe încet şi catifelează atât tenul cât şi restul corpului. Eu am ales să folosesc mai mult pentru corp decât pentru fata, aceasta cremă pentru masaj având ambele posibilităţi de utilizare. De ce mi-am permis o utilizare pentru corpul meu mai mult decât pentru ten? Pentru că pur şi simplu am observat o ameliorare a cicatricilor, o întindere a pielii în zonele afectate de celulită şi vergeturi dar şi o piele mult mai catifelată decât înainte.

Scorţişoara, bogată în minerale şi uleiuri esenţiale şi curmalele bogate în antioxidanţi sunt o combinaţie fantastică pentru trup. Mi se pare extrem de uşor de folosit această compoziţie şi rezultatele apar într-un timp acceptabil. În sensul că nu face minuni de moment dar nici nu trebuie să o foloseşti timp îndelungat ca să-i observi efectele. Are un parfum discret, o consistenţă grasă dar cremoasă şi e uşor de aplicat. Doar masezi zonele dorite, elimini excesul şi apoi clăteşti zona cu apă călduţă. Este, astfel, ideală pentru duş.

Ştiu că unele creme nu sunt recomandate persoanelor sub 25 de ani, din cauza procesului de îmbătrânire al pielii, dar nu am avut probleme de genul. Pentru că am folosit-o pe tot corpul, am putut observa modificări atât în ceea ce priveşte tenul cât şi în ceea ce priveşte restul corpului. Tenul gras nu a diminuat proprietăţile cremei şi nici nu s-a accentuat secreţia de sebum, din contră. Micile zone inflamate de câteva coşuri sau pete s-au diminuat.

Având în vedere că acum sunt în Londra şi e imposibil ca cineva să nu ştie cum este vremea de aici, crema este mai mult decât bună pentru o vreme schimbătoare. De asemenea protejează pielea de efectele nocive ale smogului cât şi ale ceţii destul de persistente uneori. În perioadele în care oboseala accentuată mă afectează, diminuează inflamarea şi durerile cauzate de pungile apărute sub ochi.

De asemenea, în afară de acest produs, Ayurmed propune o serie de alte produse cosmetice din plante indiene și extracte din fructe exotice pentru îngrijirea și înfrumusețarea tenului.

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply