Calatorii

10 cele mai Instagramabile locuri din Londra I

După cum se observă în Social Media, Instagram devine din ce în ce mai popular decât Facebook. Se pare că mult mai mulţi internauţi îşi petrec cea mai pare parte a timpului în online utilizând Instagram, care se bucura de câteva noutăţi. Şi pentru toate acestea, dar nu numai, m-am gândit să pregătesc doua articole în care am încercat să pun de toate pentru toţi.

Fiindcă reîncepe sezonul vacantelor şi companiile se întrec în oferte, încă mai aveţi timp să vizitaţi capitala Regatului Unit al Marii Britanii şi să vă bucuraţi de câteva locuri mai puţin cunoscute care să vă ofere câteva cadre numai bune pentru a mai aduce culoare contului de Instagram. Aşadar, fără să o mai lungesc, iată o primă listă cu 10 cele mai Instagramabile locuri din Londra. Cea de-a doua urmând să apară curând.

  1. Love Lock Wall din Box Park unde găseşti câteva cadre cu care te poţi juca, mai ales dacă ajungi aici alături de jumătatea ta.
  2. Shoreditch Graffiti unde găseşti tot felul de pereţi coloraţi şi grafiti. Doar pune-ţi imaginaţia la încercare şi crează noi opere de arta cu tine ca personaj principal.
  3. Portobello Road care este cunoscută pentru clădirile pictate în culori pastel, ceea ce o face o zonă incredibilă pentru fotografii colorate şi pline de viaţă. Tips, duminică este cea mai bună zi pentru fotografii în această zonă pentru că evitaţi mulţimile.
  4. Seven Dials care se afla pe lista mea de când am ajuns la Londra. Este un loc magic, plin de cafenele şi baruri aflate pe străduţe laterale multicolore şi care oferă imagini fantastice.
  5. Columbia Road Flower Market un loc împânzit de flori de tot soiul. Asigură-te că ajungi aici devreme ca să eviţi mulţimile.
  6. Sub Westminster Bridge, pe partea stângă cum te uiţi la Big Ben, exista scări care duc spre o coloană de trecere din a cărei arcadă poţi obţine cadre foarte interesante. Poţi avea un subiect chiar la ieşirea din arcada în timp ce tu stai chiar în interiorul arcadei pentru a obţine o încadrare mai bună a fotografiei.
  7. Muzeele londoneze şi aici nu mă refer la ceea ce găsim în muzee ci chiar la clădirea în sine. Majoritatea muzeelor din Londra au o arhitectură fantastică, interior şi exterior care merita fotografii pe măsură. Asigură-te că faci fotografii dintr-un unghi cât mai jos pentru a printre clădirile, sau tavanul acestora, în toată splendoarea lor. Foloseşte liniile naturale ale muzeului atunci când faci poze, asigurându-te că prinzi cât mai mult din arhitectura.
  8. Kingly Court este absolut superb în lumina zilei dar cele mai bune fotografii pot fi realizate atunci când clădirea prinde viaţă odată cu lăsarea întunericului. Foloseşte-te de etajele superioare în această zonă, sau în orice zonă care îţi oferă această posibilitate, pentru a te asigura că ai cele mai bune unghiuri.
  9. Millennium Bridge şi St Paul’s Cathedral este locul în care s-au filmat o multitudine de secvenţe din filme celebre. Aici vei descoperi tot felul de cadre cu care să te joci şi unghiuri diferite din care să obţii cele mai bune viitoare staruri pe Instagram.
  10. Embankment, foarte aproape de Big Ben, oferă o panoramă incredibilă în timpul zilei dar multitudinea de culori aflate pretutindeni după lăsarea întunericului oferă foarte multe cadre interesante şi pline de pozitivitate.

În curând voi posta cea dea două listă care va conţine şi câteva cafenele care, pe lângă utilitatea lor iniţială, au devenit locurile favorite ale modelelor reţelei Instagram. Voi ce alte locuri aţi vrea să descoperiţi la Londra?

Partajează asta:

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply