Personale

Cât de obsedată esti de No7? II

Cât de obsedată esti de No7? II

Dacă ar fi să fiu întrebata, „Cât de obsedată esti de No7?” aş putea răspunde că destul de obsedată. Cam aşa se descrie obsesia când ai rafturi separate pentru makeup şi pentru skincare de la acelaşi brand. Acesta este cel de-al doilea articol pe care il scriu despre NO7. Primul articol se referea la zona de skincare pe când acesta se va regăsi în zona de makeup.

Dar ce este No7? No7 este un brand marcă proprie a magazinului Boots din Marea Britanie și este foarte popular datorită calității și proprietăţilor sale uimitoare pe care le obțineți la un preț rezonabil. Puteţi chiar programa o şedinţă de makeup sau de analiză a tipului de ten pentru a descoperi ce culoare de fond de ten este cea mai bun pentru voi. Brandul are, în aproape toate magazinele, reprezentanţi mai mult decât drăguţi să vă ajute şi să vă ghideze în funcţie de nevoi.  Acest brand a fost lansat în urmă cu 85 de ani şi, deşi are unele produse cu preturi mai mari, încă se regăseşte în gama de preţ accesibilă buzunarelor clienţilor.

Mai ales de când m-am mutat în Marea Britanie, din cauza problemelor pe care le am cu tenul uscat şi pielea care se cojeşte, mă machiez mai puţin. Din fericire, există mai multe metode prin care să cumperi produse de makeup la preţuri foarte mici sau să le primeşti la achiziţionarea altor produse când vorbim de No7.

În noiembrie 2018 mi-am dat seama că există un trend foarte puternic printre companiile de makeup sau skincare din Marea Britanie. În fiecare an, începând chiar din luna august şi până la începutul lunii decembrie, companiile vin cu idei care mai de care mai interesante în încercarea de a avea cel mai bun Calendar de Advent. În general conţin de la douăsprezece la douăzeci şi patru de uşi cu tot felul de produse ale brandului, fie full size sau sample size în funcţie de preţ şi de companie.

Cât de obsedată esti de No7? II

Cu ajutorul unui astfel de calendar am reuşit să fac cunoştinţă cu gamă de produse, atât de makeup cât şi de skincare, a celor de la No7. Am cumpărat calendarul de advent şi anul trecut şi am fost foarte bucuroasă de faptul că, pe lângă produsele full size din cutia în sine, am primit două vouchere pentru produse ale căror nuanţe le puteam alege sigure. Aici, am avut avantajul de a lucra într-o farmacie Boots mare şi de cumpăra calendarul în primele minute de la deschidere. Pentru că nu mai lucrez într-o farmacie Boots anul acesta, probabil, voi comanda calendarul în avans pentru ridicare a doua zi din magazin. Preţul acestuia este atât de bun şi produsele din interior sunt atât de utile încât a devenit, de departe, calendarul de advent pe care îl prefer.

Pentru că produsele de skincare se termină mai repede decât cele de machiaj, în cazul meu, cel puţin o dată la câteva luni sunt în raionul produselor de la No7 pentru un refil. Uneori, profit de reduceri masive, pentru a cumpăra mai multe produse pentru care nu trebuie să mă întorc pentru o perioadă. Fie există vauchere de £10 reducere la cumpărături de £20 sau produse cadou la achiziţia a x număr de produse.

În cazul promoţiilor cu astfel de cadouri, la cumpărarea unui anumit număr de produse ale acelui brand, No7 are cele mai numeroase promoţii şi cele mai interesante produse. Unul dintre aceste astfel de produse era o paletă, Nude to Night, absolut superbă. Cred că acesta a fost, de departe, unul dintre cele mai frumoase cadouri oferite de acest brand. Acesta este, de asemenea, un produs care nu se comercializează, aşadar numai datorită acelei promoţii puteai face rost de aceasta.

Nude to Night

Am mai primit tot felul de alte cadouri, acestea sunt oferite la achiziţionarea a două alte produse de cele mai multe ori. Un astfel de set cadou a fost şi steluţa No7 având înăuntru un rimel travel size, un eyeshadow, un eyeliner sub formă de creion şi un eyeshadow primer. Acest cadou a apărut în apropierea lansării calendarului de advent din 2018, culoarea pachetului cadou fiind aceeaşi culoare precum cea a calendarului.

Gift Set

Apoi am primit, în apropierea Crăciunului, un fel de con în aceeaşi culoare ca cea a calendarului de advent cu produse asemănătoare steluţei. Acest cadou a apărut în apropierea lansării calendarului de advent din 2019, culoarea pachetului cadou fiind aceeaşi culoare precum cea a calendarului. În acest con am primit un eyeliner sub forma unui creion, o cremă de zi varianta travel size, o ojă full size şi un rimel travel size.

Gift Set

Chiar înainte ca pandemia să înceapă, am primit ultimul cadou, de acest tip, de la No7 dar am reuşit să folosesc voucherul din această cutie chiar înainte să expire. Uitasem, cu desăvârşire, despre aceste cutii până să le găsesc în plăsuţa în care îmi ţin produsele pentru că, odată cu mutarea, ne-am dat seama că avem nevoie de mobilier pe măsura nevoilor noastre. Şi dacă înainte aceste seturi cadou veneau în cutii de carton frumos stilizate şi în culori interesante, de data aceasta No7 ne-a surprins fantastic.

Setul cadou se afla într-o cutie de metal, reutilizabila, pentru prânz sau anumite alimente mai mici pe care o puteţi pune şi în frigider. Designul de pe capac este superb şi aminteşte, cumva, de anumite cutii de cadou folosite pentru seturile de 8 martie. Acesta conţinea un primer travel size, un eyeliner sub formă de creion, un eyeshadow şi un voucher pentru achiziţionarea unei creme pentru zona ochilor în valoare de £20. Eu am avut trei pachete cadou, aşa că mi-am ales trei creme de ochi diferite pentru că nu ştiam care este cea mai bună sau dacă există una mai bună.

No7

Deşi seturile cadou au produse asemănătoare, uneori chiar aceleaşi produse în mai multe seturi, mie mi se pare un mod fantastic de a-ţi fideliza cumpărătorii şi de a le oferi, din când în când, un nou motiv de a călca pragul magazinului sau de a accesa site-ul magazinului. Uneori, mai ales în această perioadă, suntem confuzi sau nu ne stă gândul la mare lucru. Uneori nici nu ne dăm seama când am încetat să folosim un lucru pentru că s-a stricat sau un produs când s-a terminat. Acesta, cu siguranţă, poate fi o frumoasă aducere aminte într-un mod plăcut că am putea folosi anumite produse din nou şi să primim şi un bonus, odată cu achiziţia făcută.

Abia aştept să văd ce ni se mai pregăteşte, să înceapă lista de aşteptare pentru calendarul de advent şi să revin şi cu alte poveşti despre produsele pe care le folosesc şi le îndrăgesc. Tu ai încercat produsele de la No7? Cât de obsedată eşti de No7?

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply