Personale

Cât de obsedată esti de No7?

Cât de obsedată esti de No7?

Dacă ar fi să fiu întrebata, „Cât de obsedată esti de No7?” aş putea răspunde că destul de obsedată. Cam aşa se descrie obsesia când ai rafturi separate pentru makeup şi pentru skincare de la acelaşi brand.

Dar ce este No7? No7 este un brand marcă proprie a magazinului Boots din Marea Britanie și este foarte popular datorită calității și proprietăţilor sale uimitoare pe care le obțineți la un preț rezonabil. Fie că doriți să minimizați semnele de îmbătrânire, să ușurați pielea uscată sau să vă restabiliți strălucirea, gama de piele No7 poate fi o soluţie. Acest brand a fost lansat în urmă cu 85 de ani şi, deşi are unele produse cu preturi mai mari, încă se regăseşte în gama de preţ accesibila buzunarelor clienţilor.

Pentru început, vreau să vorbesc puţin despre experienţa mea din ultimii trei ani, de la mutarea în Marea Britanie. Când m-am mutat  în Marea Britanie, mi-am dat seama că nu sunt familiarizat cu multe branduri de aici și nu știam de unde să încep. De asemenea, în 3 ani nu m-am putut obișnui cu apa de aici, de aceea pielea mea este uscată și dureroasă la atingere, dacă nu este hidratată. Este posibil ca No7 să nu fie un brand pentru tine, dar sigur funcționează pentru mine.

Fiind aici şi urmărind bloggerite, românce şi britanice, mi se pare cumva că brandul acesta este subapreciat deşi am avut multe posibilităţi de a achiziţiona produsele lor la preţuri mai mult decât accesibile. Dacă eşti client Boots, ştii că aceştia oferă vouchere pentru reducere la produsele No7 destul de des. Cel mai bun voucher de acest fel este cel care îţi oferă £10 reducere la £20 cheltuite pentru achiziţionarea de produse din această gamă. De asemenea, unele promoţii vin la pachet cu produse ori seturi de produse cadou.

Cât de obsedată este de No7?

 

De la No7, cel mai mult folosesc gama Cleanser & Toners pentru că îmi lasă pielea catifelată şi îndepărtează impurităţile destul de rapid. De aici, produsele Purifying pentru o piele radianta şi sănătoasă sunt cele la care m-am oprit, gama albastră, pentru că mi se pare că îmi oferă rezultate într-un timp mai scurt. Folosesc spumă de curăţare, scrubul pentru pori dilataţi, uneori înlocuiesc scrubul cu cleiul de curăţare dar pielea mea este foarte sensibilă aşa că îl folosesc cel mai rar, apă tonică şi am la îndemână şi peria electrică pentru că mă ajută să elimin pielea descuamată de pe faţă şi oferă o curăţare mai intensă. Am încercate şi două produse Nourishing, loţiunea de curăţare şi un gel de curăţare, dar pentru o scurtă perioadă, aşadar nu am o părere precisă despre acestea.

În materie de măşti de faţă, am încercat şi încă folosesc No7 Instant Results Revitalising Peel-off Mask care are o culoare aurie destul de ciudată şi care nu mă încântă dar îşi face treaba şi îmi lasă pielea destul de catifelată şi destul de strălucitoare. De asemenea, încă am pernuţele cu hidrogen pentru ameliorarea pungilor de sub ochi.

Pentru hidratare folosesc foarte mult gama Protect & Perfect de la care am crema de zi şi cremă de noapte, în variante mai mici de 10 ml, dar le prefer astfel decât în varianta de sticlă de 50 de ml pentru că sunt mai uşor de transportat şi de folosit. Ambele creme sunt destul de grosuţe, în comparaţie cu alte creme de zi care sunt mai puţin grase, au un miros destul de plăcut fără a fi florala. Majoritatea produselor No7 sunt pentru piele sensibilă, aşa că pot fi folosite cu încredere. Deşi crema de zi se simte destul de grasă când este aplicată, posibil să fie din cauza factorului de protecţie solară, se absoarbe repede şi complet în piele. Nu intră în contact cu machiajul şi are o consistenţă chiar plăcută. În contrast cu cremă de zi, crema de noapte nu este atât de grosuţa precum alte creme pentru noapte pe care le-am folosit, din nou e posibil să fie din cauza lipsei factorului solar de protecţie. De asemenea se absoarbe bine în piele şi lasă pielea catifelată la atingere.

Pentru ameliorarea şi stoparea acelor pungi inestetice de sub ochi am primit, recent într-unul dintre seturile cadou, trei creme pentru ochi din gama Restore & Renew, Protect & Perfect Intense şi Lift & Iluminate. Singura pe care am folosit-o, până acum şi care chiar mi-a plăcut, a fost crema de ochi din gama Protect & Perfect Intense. Ca să încheiem cu faţa, din aceeaşi gamă, am şi o cremă plăcută pentru buze pe care o folosesc mai ales în sezonul rece pentru că nu îmi lasă buzele lipicioase şi se absoarbe imediat în piele.

Mă gândesc, serios, să vin cu o partea a doua despre produsele de machiaj pentru că am destul de multe şi pot vorbi, mai detaliat, despre acele pachetele cadou pe care le poţi primi ca parte din promoţiile organizate de Boots şi No7.

Tu ai încercat produsele de la No7? Cât de obsedată eşti de No7?

Partajează asta:

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cât de obsedată esti de No7? II
    26 June 2020 at 16:51

    […] este cel de-al doilea articol pe care il scriu despre NO7. Primul articol se referea la zona de skincare pe când acesta se va regăsi în zona de […]

Leave a Reply