Profesionale

Farmec aparte în prag de sărbători sau…ORICÂND!

     Dragi suflete, am aşteptat să se usuce lacul pe unghii şi imediat ce procesul s-a încheiat, am început să tastez pentru a “bârfi” puţin despre sărbători, importanţa unei apariţii de invidiat plină de farmec şi cum putem obţine asemenea efecte.

    Nu mă vedeţi, dar trebuie să vă mărturisesc faptul că nu eram foarte încântată d aceste sărbători. Mă gândeam că le voi petrece cu bunicii şi sora mea, cu părinţii stând în două ferestre pe Skype şi totul va fi ruinat ( la fel ca anul trecut de sărbători ). Nu mă înţelegeţi greşit, iubesc sărbătorile de iarna pentru că au un aer aparte de divin, dar parcă nu au aceeaşi încărcătura magică de doi ani de zile. Oricât ai spune că în noaptea dintre ani te vei distra cu prietenii, este imposibil să nu vrei să fii de Crăciun acasă, deschizând cadouri, închinând pahare şi mâncând mâncăruri tradiţionale alături de părinţi. Cred că nimic nu se compară cu acest efect. 
    Ei bine, cel puţin într-o privinţă, sunt sigură că aceste sărbători vor fi magice. Tatăl meu tocmai ne-a dat vestea cea mare ( ce să-i facem, nu ştie să ţină prea mult o surpriză…asta e şi îl iubim aşa cum e ), faptul că de sărbători, toate drumurile duc acasă, inclusiv al lui. Deci, Crăciunul îl voi petrece în sânul familiei şi revelionul, mai mult ca sigur îl voi dedica prietenilor care îmi sunt atât de dragi şi cu care nu am mai făcut o petrecere de ceva timp. Ce-i drept, este că îmi e cam dor de acest oameni nebuni de buni şi frumoşi.
   Acum e acum…Cum mă îmbrac? În ce mă încalţ şi ce model de manichiura voi purta? Am atâtea de pus la punct şi abia acum îmi dau seama. Păi, mai mult ca sigur vom merge într-un restaurant şi mai mult ca sigur trebuie să ieşim în evidentă pentru că suntem oameni frumoşi şi puşi pe distracţie. Da, acel gen vechi de distracţie cu mult dans, puţină mâncare, un dram de băutură şi iar dans până dimineaţă. Ce ar fi trecerea dintre ani fără cei mai frumoşi oameni din viaţa ta, aproape.

   Dacă este restaurant, trebuie să fie o rochie. Mă gândesc la rochia mea dragă, de un roşu aprins spre grena care să fie în ton cu nuanţele sărbătorilor. O pereche de pantofi cu toc în picioare, comozi pentru că am de gând să dansez toată noaptea ( bine şi balerini la pachet în caz că nu mă vor ţine pantofii până dimineaţă ), iar pe unghii, un model de manichiura în ton cu sărbătorile. Mă gândeam la ceva modele extravagante ( da’ de unde ) cu tot felul de modele întortocheate. De fapt, mă gândesc la fundiţe, fulgi de nea şi roşu, pete de roşu. 

  Pentru manichiură, procesul este un pic mai greu. Dacă vrei să îţi realizezi modelele la un salon, este posibil să te loveşti de lipsa locurilor libere între zecile de programări, preţurile foarte mari şi produsele ce lasă de dorit. Anul acesta, mă las de vizită la salon. Mă auzi, te părăsesc, gata! Mi-ai mâncat destul banii şi niciodată nu ai produse bune în ceea ce priveşte manichiura. Nu se mai poate aşa! Ca alternativă, mult mai puţin costisitoare şi de o calitate net superioară celor folosite la saloanele de cosmetică, este gamă de lacuri Farmec Collection 2014O gamă absolut minunată, din punct de vedere al culorilor şi calităţii, pentru orice ocazie nu doar pentru perioada sărbătorilor. Aşadar, în afară de perioada sărbătorilor, avantajul lacurilor de unghii, este că le poţi folosi şi în timpul anului şi în orice zi pentru a-ţi păstra frumuseţea şi feminitatea. Cu siguranţa, veţi avea un farmec aparte de invidiat şi o manichiură curată pentru mult timp. Ceea ce trebuie să mai ştiţi, este ca  noua paletă de lacuri de unghii adaptate tendințelor toamnă-iarnă 2014, deci veţi fi în pas cu moda, fără să trebuiască să vă străduiţi prea mult.

      Să fim sinceri, cine nu apreciază o manichiură sau chiar o pedichiura bine întreţinută? Întotdeauna ies în evidenţă unghiile ce poartă o nuanţă frumoasă, un model aparte sau care accentueaza gusturile unei anumite persoane. Aşadar, de ce să nu fii la modă, frumoasă şi să ieşi în evidenţă în momentul apariţiei într-o cameră, plătind preţuri mici şi având parte de o calitate foarte bună şi de o rezistenţă îndelungată? Până la urmă, timpul nostru este limitat, fugim dintr-o parte în alta, nu avem nevoie de costuri suplimentare şi totuşi vrem să ne păstrăm frumuseţe. Acum avem toate aceste dorinţe, în câteva sticluţe mici, pline cu mici satisfacţii. Până la urmă, esenţele tari, se ţin în sticluţe mici.

      Stimate doamne, dragi domnişoare, daţi-vă posibilitatea de a străluci măcar în ultimele nopţi ale anului. Ieşiţi din anonimat şi străluciţi. Sunteţi frumoase şi feminine, de ce să rămâneţi permanent într-o cochilie închisă şi rece? Fiţi cine vreţi voi să fiţi, afirmaţi-vă, arătaţi-vă frumuseţea naturală cu care v-a înzestrat mama natură. Cine ştie, poate în noaptea dintre ani vă veţi găsi alesul sau vă veţi recuceri jumătatea. De ce să nu încercaţi? Până la urmă, o dată se încheie un an şi altul îi ia locul.

      Articolul este scris pentru Superblog 2014 ( cea de-a douăzeci si treia probă ).                       

              
            
            

Partajează asta:

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Emil Calinescu
    27 November 2014 at 21:54

    Masa traditionala de Craciun contine o sticla de Tuborg Christmas Brew. De revelion la fel 🙂 #amzis

  • Reply
    Ianolia Marina
    27 November 2014 at 21:55

    Anul trecut, cand am vrut si eu in sfarsit sa o incerc…nu au lansat-o. Anul asta sigur incerc Tuborg de Craciun. Sigur e dementiala! 😀 #casazicasa

Leave a Reply