Personale

15 lucruri dubioase despre mine

Am descoperit tag-ul 15 lucruri dubioase despre mine la Andreea și mi s-a părut extrem de interesant. Cum este final de an, când ne relaxăm mai mult și facem retrospectivele anului care se încheie, mi-am zis că acest articol ar fi perfect. Pentru că mi-au plăcut tare mult întrebările pe care le-am descoperit, am decis să răspund și eu.

      1. Care e porecla pe care doar familia ta o folosește?

Cam toată familia mă strigă Marinucă, de la al doilea prenume al meu Marina. Unchiul meu, însă, mă strigă Egă, din cauza sunetelor pe care le scoteam pe când eram foarte mică. După 25 de ani tot Egă sunt. :))

       2. Un obicei ciudat pe care îl ai?

Nu aș ști ce să spun, sincer. 😕

3. Ai fobii ciudate?

Dacă se consideră ciudat, ceea ce nu mă îndoiesc să fie adevărat, am 25 de ani și îmi este teribil de frică de întuneric. Also, de când cu acele glume ciudate din S.U.A. îmi este groază de clovni.

       4. Un cântec pe care îl iubești în secret și pe care îl asculți când ești singură?

Nu cred că există melodii pe care să nu le fredonez sau ascult constant ori să le împărtășesc cu ceilalți. Când o melodie îmi intră în cap, îmi dau toată silința să învăț versurile și o ascult până la epuizare.

       5. Cel mai mare pet peeve?

“Cioflaitul” cu gura deschisă ori unele zgomote pe care oamenii le produc atunci când mănâncă. Sunt un fel de grammar nazi, în general, așa că orice crimă împotriva limbii române, mai ales în vorbit, mă omoară.

        6. Un obicei pe care îl faci la stres?

I am overthinking, poate chiar înainte de a se fi instalat stresul, așadar ajung să fiu și mai stresată. Uneori îmi rod pielițele din jurul degetelor.

        7. Care a fost prima ta jucărie de pluș și cum o chema?

Cel mai probabil a fost ursulețul de plus pe care l-am primit de Moș Nicolae și care cânta o melodie de Crăciun. Nu obișnuiam să pun nume jucăriilor, din câte îmi amintesc.

        8. Pe ce parte a patului dormi?

În ultimii cinci ani am dormit doar pe partea stângă. Obișnuiesc să mă trezesc, des, în timpul nopții și prefer să nu trezesc persoana de lângă mine.

        9. Ce băutură comanzi tot timpul de la Starbucks?

Am fost doar de trei ori la Starbucks pentru că nu mă dau în vânt după cafele scumpe doar de dragul brandului. De fiecare dată însă, din cauza prietenei mele Ana Marin, m-am îndrăgostit de toffee nut latte. Anul acesta mi-am propus că la primu salariu să dau o fugă acolo doar de dragul sărbătorii de care îmi amintește.

 

              10. What’s your fave comfort food that it is bad but you eat it anyway?

Pizza, paste, McDonald’s, etc.

               11. Cum stai în duș?

Mă învârt în toate părțile ca să mă încălzesc, de regulă.

              12. Corpul tau are vreo abilitate ciudată?

Mă pot împiedica de propriile picioare. :))

              13. Ce tic verbal ai?

Mai ales de când locuiesc în Anglia, folosesc din ce în ce mai mult romgleza sau mă încurc în cuvinte dacă trec, brusc, de la engleză la română.

              14. Ce porți când dormi?

Pijamale, cât mai călduroase iarna și cât mai subțiri și plăcute la atingere în restul anului. Nu știu de ce dar chiar îmi plac pijamalele. 😀

             15. Ce obișnuiai să porți și credeai că e cool dar acum îți dai seama că nu era?

Acei bocanci uriași pe care trupa Andre îi purta în concerte și videoclipuri.

Cam asta aș fi eu. Sunt tare curioasă să văd și răspunsurile voastre.

Partajează asta:

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    advb
    26 January 2019 at 08:20

    Majoritatea avem obiceiuri ciudate. Dar pentru ca le facem des nu ni se mai par ciudate 🙂

    • Reply
      Ianolia
      29 January 2019 at 19:45

      Unele dintre ale mele inca par dubioase, sunt constienta de ele dar in acelasi timp imi dau tarziu seama ca fac o chestie sau nu. :))

  • Reply
    Andreea
    17 May 2019 at 13:43

    Sa stii ca abia acum am gasit articolul tau. Ma bucur mult ca ti-a placut tag-ul si sunt sigura ca te-a amuzat sa il faci. Hugs!

    • Reply
      Ianolia
      17 May 2019 at 23:43

      Mi s-a părut extrem de interesant și amuzant. Chiar a fost o reala placere și ma bucur pentru ca am avut oportunitatea de a raspunde. Hugs!

Leave a Reply