Profesionale

Back to school cu Decathlon

Back to school cu Decathlon

Nu ştiu dacă tot ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme sau pur şi simplu faptul că am mai adăugat un an în buchetul vieţii m-a făcut mai nostalgică. E timpul acela din an în care mulţi se vor intoarce la scoala. Îmi amintesc cum, în fiecare an, abia aşteptam să merg cu mama la cumpărături de ghiozdan nou, noi caiete cu file albe care abia aşteaptă să fie umplute cu litere sau cifre, un trening nou s.a. În această perioadă avem campania Back to school cu Decathlon.

Fie că eşti boboc, abia ai început şcoala sau liceul, fie că deja ştii toate coridoarele şcolii sau liceului ori te pregăteşti să părăseşti băncile şcolii, întotdeauna există acea dorinţă de a ne înnoi, de a ne face apariţia pe poarta şcolii arătând aşa cum ne simţim sau aşa cum vrem să fim percepuţi de ceilalţi. Timpurile se schimbă şi, de la an la an, de-a lungul şcolii înveţi mai multe despre lumea înconjurătoare şi despre tine însuţi. Probabil stilul pe care îl abordai anul trecut nu te mai defineşte sau modă s-a schimbat şi vrei să fii în pas cu această ori pur şi simplu crezi că alt stil de îmbrăcăminte te avantajează mai mult decât altul.

Oricare ar fi motivele din spatele dorinţelor tale cu privire la rechizitele pe care le vei folosi în noul an, să ai ceva nou la începutul unui nou an şcolar te poate face mai confident şi mai încrezător în forţele proprii şi determinat să arăţi ceea ce poţi. Un nou rucsac o pereche noua de adidaşi sau chiar o uniformă nouă îţi pot crea resursele necesare pentru a fi remarcat şi pentru a începe cu dreptul, fie în relaţia cu prieteni noi sau cu profesorii. Decathlon s-a pregătit temeinic pentru campania de Back to School: au adunat în pagina specială produsele potrivite pentru a-i echipa pe juniori pentru un nou sezon, organizate pe categorii: treninguri si imbracaminteincaltaminte rucsacuri și echipament sportiv.

Back to school cu Decathlon

 

Decathlon.ro este unul dintre cele mai apreciate magazine dedicate sportului și activităţilor sportive unde găsim articole pentru 50 de sporturi diferite la prețuri accesibile, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, este mereu una dintre opririle pe lista de cumpărături înainte de şcoală. Viziunea acestui brand este aceea de a face sportul, sau practicarea de activităţi sportive, accesibilă. Până la urmă, cu toţii avem o pasiune care implica activităţi fizice sau ne relaxează. Fie că îţi place fotbalul, tenisul sau pur şi simplu să mergi pe bicicletă la final de săptămână, aici găseşti instrumentele necesare pentru a-ţi desfăşura activităţile.

În plus, începutul unui an şcolar poate înseamnă descoperirea unei noi pasiuni sau redescoperirea unei activităţi care te binedispune şi îţi dă acel boost necesar pentru a face faţă dificultăţilor cu care această nouă etapă din viaţa celor mici, sau celor mai mari, poate veni. Niciodată nu este prea târziu să îţi descoperi noi pasiuni iar suportul şi încrederea pe care noi o oferim generaţiilor următoare pot fi chiar acele elemente de care au cea mai mare nevoie pentru a-şi urma pasiunile.

Din păcate, sau din fericire, prima impresie contează enorm şi orice din ţinuta, postura sau modul în care te prezinţi poţi reprezenta elemente cheie în dezvoltarea relaţiilor viitoare. Din fericire, avem resursele azi de a ne permite câte un lucru nou în fiecare an şcolar, având în vedere numărul magazinelor cu preţuri pentru orice buzunar şi cu oferte pentru orice tip de şcolar sau licean, precum.

Back to school cu Decathlon

Până la urmă, tu ştii cel mai bine ce te defineşte şi cât de mult vrei să arăţi fără a arăta mare lucru. Dar un an nou şcolar bate la uşă, noi oportunităţi de a te înţelege mai bine, de a învăţa lucruri noi şi de a perfecţiona părţile pe care deja te focusezi. Întotdeauna am privit începutul unui nou an şcolar că pe o oportunitate de a descoperi ce îmi place şi de a învăţa să mă înţeleg pentru că, la final, să pot alege un drum pe parcursul căruia să devin acea persoană care îmi doresc să fiu.  Cine ştie? Poate anul acesta vei descoperi acea materie sau informaţie care îţi va da imboldul necesar să îţi urmăreşti visurile şi să le îndeplineşti, la un moment dat. Poate vei afla o informaţie interesantă pe care să o utilizezi ca icebreaker în conversaţia cu acea persoană care ţi-a furat inimă sau acea persoană care ţi-ai dori să îţi fie prieten.

Urmează-ţi pasiunile şi fii cine vrei tu să fii. Fie că îţi doreşti o minge de fotbal nouă, un nou costul de balet pentru mica balerină a familiei, o pereche nouă de rachete pentru tenis, o bicicletă pentru a evita aglomeraţia din autobuze în timpurile acestea vitrege sau, cine ştie, poate este pasionat de tehnologie şi îţi doreşti ultimul model de scooter electric pentru deplasare. Poate pur şi simplu vrei să ai mai multă grijă de tine şi vrei să alergi mai mult sau să mergi la sală, Decathlon are echipament sportiv pentru orice buget şi întotdeauna magazinele îşi deschid uşile pentru că tu să încerci produsele pe care vrei să le achiziţionezi pentru a fi sigur că acelea sunt cele mai bune articole pentru tine.

Noi oportunităţi te aşteaptă la începutul fiecărei noi etape din viaţa ta. Vei pierde oportunităţi şi vei câştiga altele, vei lega noi prietenii şi vei învăţa lucruri noi de care niciodată nu păruseşi interesat înainte. Poate chiar vei descoperi ce vei face când vei fi mare sau vei realiza ce fel de om eşti în situaţii cheie. Totul face parte din procesul de creştere şi învăţare. Vei cădea şi te vei ridica, uneori vei rămâne departe de evenimente în care nu te simţi confortabil sau vei descoperi noi pasiuni. Nu te teme să te descoperi şi redescoperi. Şcoala face parte din perioada vieţii în care te bucuri de cei mai frumoşi ani. Profită din plin şi sper să ai un an şcolar fantastic!

Partajează asta:

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply