Personale

Impresii despre The Body Shop

Nu intenţionam, neapărat, să scriu un articol  cu impresii despre The Body Shop, în special pentru că acest articol mă obligă să recunosc faptul că nu auzisem de The Body Shop înainte de a ajunge în UK. Glumesc. Dar m-am decis, în urmă cu o săptămână, să plasez o comandă online deoarece există o campanie de reduceri masive pe site în acest moment. În general cumpăram produse doar din magazin.

Ca să fiu sinceră, eu şi prietenul meu am dezvoltat un fel de pasiune stranie pentru această companie. Produsele sunt de calitate, aromele incredibile şi preţurile, cel puţin preţurile din UK sunt decente. Nu îmi pot da cu părerea despre cele din România pentru că nu pot, momentan, să realizez comenzi în ţară. Aşadar mă raportez strict la ceea ce am observat aici. În mare, am acces la aceleaşi produse care se regăsesc şi în România dar cu ceva timp înainte ca acestea să ajungă în ţară şi beneficiez şi de reducerile finale ale produselor temporare.

Ceea ce m-a făcut să vreau să scriu acest articol este cea de-a doua comandă pe care am plasat-o, pentru prietenul meu, şi care, spre deosebire de prima adusă acasă de DPD, cea de-a doua comandă a venit prin poştă într-o cutie incredibilă. Mi s-a părut atât de drăguţă ideea încât m-a decis să o păstrez cu tot conţinutul. E ceva muncă depusă pentru a realiza acele “ornamente”.

După cum se poate vedea, am achiziţionat două geluri de dus din noua gamă, special creată pentru perioada toamnei, Vanilla Pumpkin şi îmi plac datorită texturii cremoase şi a mirosului incredibil. Să fiu sinceră, am testat loţiunea de corp în magazin şi nu m-a dat pe spate. E posibil să fi fost deschisă de ceva timp şi tocmai de aceea să se fi degradat dar am decis să încerc oricum. Ideea este că mirosul este mai plăcut decât mă aşteptam şi combinaţia este incredibil de bine aleasă.

Apoi, pentru că părul meu este ciudat, sau pentru că apa din Anglia este ceva mai calcaroasă decât cea din România, am decis să achiziţionez şamponul antimătreaţă cu ghimbir în varianta de 400 de ml pentru că vreau să testez mai multe produse până voi reuşi să găsesc acel produs care să se plieze nevoilor şi aşteptărilor mele.

Pentru ca aroma acestui gel de dus cu ulei de argan mi-a adus aminte de mare, cel puţin acesta este impactul de fiecare dată când îl miros, am decis să achiziţionez şi gelul de dus cu această aromă. Şi pentru că la reduceri era sticla de 750 de ml pur şi simplu nu m-am putut abţine.

În vară, cei de la The Body Shop au lansat o colecţie de ape de parfum înnebunitoare. Cel mai mult, însă, mi-a plăcut English Dawn Gardenia dar mi-am spus că am timp, neştiind despre promoţiile lor temporare. Pe atunci sticluţa de 30 de ml era undeva la 18 lire, redus de la 22 de lire dar fiind înainte de prima mea plată completă am zis pas. Acum, datorită campaniei masive de reduceri, am găsit aceeaşi aromă, în varianta de 100 de ml, undeva la 7 lire jumătate. Un chilipir dacă mă întrebaţi pe mine. Încă încerc să mă hotărăsc dacă să îmi fac stoc sau să mă abţin din cumpărarea de noi parfumuri.

Apoi am găsit acest set extrem de adorabil, cu o mini cremă de mâini şi lip balm cu aromă de căpşune, nu aroma mea preferată dar acestea sunt absolut incredibile, la un preţ foarte bun şi mi s-a părut ca fiind un pachet drăguţ inclusiv pentru cadourile de Crăciun. În special pentru acest detaliu care îţi permite să agăţi setul în bradul de Crăciun mi se pare un cadou ideal.

Ultimul lucru de pe listă a fost un eyliner lchid care mi s-a părut mai mult decât accesibil în comparaţie cu alte preţuri de pe piaţă şi m-am decis să îmi completez comanda cu acesta. Pensula este mai groasă decât a multor altor produse similare dar sper ca măcar acum să fiu capabilă să realizez un machiaj drăguţ fără să fiu nevoită să şterg şi refac de câteva ori.

Încă încerc să fur acest set de la prietenul meu pentru că nu am realizat cât de bine miros aceste mini creme de mâini. Toate trei sunt ediţii de Crăciun, bănuiesc că din anii trecuţi însă alegeri extrem de bune, în privinţa îmbinării de ingrediente.

Am înţeles că noile arome de toamnă au ajuns şi în România şi sper ca şi cele sau cea dedicate/dedicată Crăciunului să apară, cât de curând, pentru că aroma de anul trecut, Spiced Apple, a fost incredibilă. Mă bucur că am găsit câteva din ultimele produse în magazine şi, de asemenea, la preţuri mai mult decât accesibile.

Partajează asta:

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cât de obsedată eşti de The Body Shop?
    11 September 2020 at 16:06

    […] ar fi să fiu întrebata, „Cât de obsedată eşti de The Body Shop?” aş putea răspunde că destul de obsedată. Cam aşa se descrie obsesia când ai rafturi pline […]

Leave a Reply